Самолепливи налепници или етикети

За брендирање на предмети и објекти на кои не е можно директно да се печати се користат Налепници или етикети на самолеплива хартија.

Toa сe налепници за тегли, шишиња, секаков вид на инвентар, врати, прозори.

Налепници и етикети се печатат во една, две бои или колор варијанта на муфлон (самолеплива хартија).

Етикетите се печатат  на етикетна хартија, и рицуван муфлон со однапред одередени форми и димензии.

Печатени налепници на самолеплива хартија

-Самолеплив муфлон

-Рицуван муфлон

Долнителна доработка

– долнителна заштита или ламинација

-можност за сечење во форма