Рекламирајте, објавувајте или славете со банери од церада

• Издржлив винил материјал

• Печатење на коатирана/лиена церада

• Опции за внатрешни и надворешно рекламирање
• Подрабување и поставување на алки е достапно
• Печатењето отпорно на избледување

  • Отпорност на сите временски услови (отпорна на температура и во плус и минус, отпорна на УВ)

  • поставување на алки на церада-Промедиа