Промотивни банери

Графички дизајн-Промедиа
Uslugi 900
Secenje
Proverka
Large

Previous
Next
Се за Промоција на вашиот бренд
Банери и реклами Промедиа
Промедиа
PromediaPrinting

Знаме со држач и метална основа

Brend Awernes flags

Прилагодени знамиња за бизниси
Знамиња за свесност за брендот и маркетинг
Повеќето наши дизајнирани знамиња за идеи се идеални за деловните субјекти да ги користат како одличен начин да создадат поголем интерес за нивниот бренд, да прикажат корисни информации и да привлечат повеќе клиенти.

Дознајте повеќе…….


Промо Пулт

  • Можете да ги поставите и  соберете брзо и лесно.
  • Промо масата  доаѓа во торбичка за носење и е изработена од лесно пластично тело.
  • Тој е отпорен на временски услови и може да издржи силен ветер, што го прави совршен за активности на отворено маркетинг.
  • Материјалот што се користи за табела со промоции е со квалитетен и е тестиран на индустриско ниво.
  • Брендирањето е о Ваш дизајн, со можност за ребрендирање на постоечки промо пулт.

Дознајте повеќе…….

Рол банери за Промоции

Лесни за пренос, спакувани во специјални футроли.
Рол банерите со димензии 80*200 и 100*200, со алуминиумска касета и печатен полипролиен.
Поставете ги на посакуваната локација лесно и брзо

Дознајте повеќе…….

Рол Банер-Промедиа

Кои се предностите на промо матерјалите


Банери и реклами Промедиа

Лесни за поставувње монатажа и демонтажа

Може да се ребрендираат

Постоечките Промо зидови, може да го сменат својот изглед со печатење на нова церада.
Постоечките рол банери, може да се обноват со нов печатен полипролилен
Постоечките промо пултови може да се ребрендираат со Пвц фолија

Промо производите се трајни и економични