Промо Пулт

предности и бенефити

  • Можете да ги поставите и  соберете брзо и лесно.
  • Промо масата  доаѓа во торбичка за носење и е изработена од лесно пластично тело.
  • Тој е отпорен на временски услови и може да издржи силен ветер, што го прави совршен за активности на отворено маркетинг.
  • Материјалот што се користи за табела со промоции е со квалитетен и е тестиран на индустриско ниво.
  • Брендирањето е о Ваш дизајн, со можност за ребрендирање на постоечки промо пулт.