Карактеристики и придобивки

-Големината се прилагодува според барањето
-Брзо поставување за помалку од 15 минути
-Телото е изработено од алуминиумска рамка
-Лесен пренослив и издржлив
-Компактен и лесен за складирање
-Вклучена торба за носење

Спецификации опција  Банер Џуниор

Големина и тежина:
Ширина на максимиум – 2.4 м
Максимиум Висина – 2.4 м

Печатење:
Дигитално печатење на церадно платно