Печатени Пвц Тапети за дневна соба, направени според

-Ваша димензија,

-Модерен дизајн,

-Долготрајна постојаност на боите

-Пвц Тапети УВ Принт

-Дизјан по избор

-Димензија по избор

-Прилагување на дизајнот според просторот