Форекс е класичен материјал за печатење од пластика. Овој материјал е лесен, силен, флексибилен и издржлив.

Овој материјал може да биде одпечатен во боја на УВ по исклучително ниска цена. Forex е достапен во 3, 5 и 10 mm. Максимална димензија на табла е од 2000x3000mm

Директен печат на форекс

Печатење на форекс од  3 мм

Печатење на форекс од 5 мм

Сечење форекс во форма

Побарајте ја вашата понуда за печатен форекс