Водотпорно мениПринт на мени Промедиа

Водотпорно мени

-Отпорно на физички оштетувања

-Отпорно на мaснотии

-Отпорно на влага

-Дигитален принт еднострано или двострана дебелина 261 гр.

-Различни димензии