Flip book element

Мирисни освежувачи за возила

Освежувачи за возила со Ваше лого, рекламна порака и контактни информации

 

 

Прочитај повеќе

Водотпорно мени

Водотпорно мениПринт на мени Промедиа

Водотпорно мени

-Отпорно на физички оштетувања

-Отпорно на мaснотии

-Отпорно на влага

-Дигитален принт еднострано или двострана дебелина 261 гр.

-Различни димензии

 

 

 

 

 

Прочитај повеќе

Плексиглас лого и знаци

Изработка на знаци и лого на плексиглас

Прочитај повеќе

Дигитално печатење на картон-Слики со висок квалитет за совршено врамување

700.00ден

Дигитално Печатење на картон 300 гр.

 

Прочитај повеќе

Печатење на тапети на ПВЦ самолеплива фолија

Печатиме ПВЦ Тапети

-Детски тапети

-Урбани тапети

-Tапети за кафичи и кафетерии, ресторанти, фаст фуд ресторанти

-Тапети за канцеларии

Побарајте понуда за печатење со Ваш дизајн или нашите дизајнери ќе смислат идејно решение по Ваш вкус

 

 

Прочитај повеќе

Дигитално печатење на церада

Рекламирајте, објавувајте или славете со банери од церада

• Издржлив винил материјал

• Печатење на коатирана/лиена церада

• Опции за внатрешни и надворешно рекламирање
• Подрабување и поставување на алки е достапно
• Печатењето отпорно на избледување

  • Отпорност на сите временски услови (отпорна на температура и во плус и минус, отпорна на УВ)

  • поставување на алки на церада-Промедиа
Прочитај повеќе

Брендирање на канцеларии

Брендирање на канцеларии

 

 

 

Прочитај повеќе

Брендирање и ребрендирање на излози-Промедиа

Брендирање на излози во Промедиа

-брендирање со ПВЦ фолија

-брендирање со перфорирана фолија

-брендирање со пескарена фолија

Прочитај повеќе

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.