Дигитален печат

Флаери

alt-tekst

Печатење на Флаери во формати до 480см х 350см и количини по желба

Хартии: 115гр, 135гр, 150гр, 170гр, 200гр, 250гр, 300гр, 350гр, моден картон

останати услуги побарај цена