Дополнителни услуги

Х Банери

alt-tekst

Eкономична варијанта за самостоечки држач за банер

- се испорачува со транспортна торба

- расположлива димензија:

   80x180cm

останати услуги побарај цена

Quick Банер

alt-tekst

Самостоечки алуминиумски држач за банер

- Идеален за лесна замена на отпечатени банери без да се оштетува конструкцијата

- Се испорачува со заштитна платнена торба

- Расположливи димензии:

     85 см х200 см   2360+ддв

   100 см х200 см   2500+ддв

останати услуги побарај цена