Дополнителни услуги

Текстилни торби

alt-tekst

Печатење на текстилни торби од рециклирани материјали во сите бои и димензии по нарачка.

останати услуги побарај цена

Хартиени торби

alt-tekst

Печатење на хартиени торби изработени од рециклирани материјали во сите бои и димензии

1. 18 x 8 x 24cm

2. 22 x 10 x 28cm

3. 26 x 12 x 34cm

4. 32 x 12 x 41cm

 

бои:

натрон

бела

плава

црна 

сребрена

жолта

 

останати услуги побарај цена